Over Eef & Famke

Mijn naam is Eef Krol, horecaonderneemster en kattenliefhebster!

Ik heb lang bij het Rode Kruis gewerkt, op internationaal vlak en vond dat een geweldige, zinvolle besteding van mijn tijd en een geweldige organisatie om voor te werken! Echter, na ruim 9 jaar merkte ik dat ik klaar was voor iets nieuws. Gelukkig zijn er meerdere manieren waarop men zinvol bezig kan zijn! Zo hou ik erg veel van katten én mensen en het was dan ook mijn droom om iets neer te zetten waar ik mensen kan laten chillen in een fijn cafeetje door de aanwezigheid van de grappigste en meest eigenwijze dieren die er zijn: katten! Het resultaat is Ditjes & Katjes.

Thuis heb ik ook een poes, Famke genaamd. Zij mag met recht de inspiratie voor Ditjes en Katjes worden genoemd. Ze is lief, aanhankelijk, grappig, eigenwijs en bij tijden volledig gestoord. Kortom, alles wat katten zo leuk maakt!

Famke is bij mij aan komen lopen toen ze vier maanden was. Ze was vanaf het eerste moment onweerstaanbaar lief en is dus nooit meer weggegaan. Famke is nu mijn favoriete huisgenoot aller tijden. Ze speelt heel graag en rent dan vooral graag achter nep-muisjes aan.